logo songteksten.net

Johansson zou tekenen voor Black Widow-film

(Novum) - Scarlett Johansson zou direct tekenen als haar Avengers-personage Black Widow een eigen film zou krijgen. Dat stelde de actrice dinsdag voorafgaand aan de première tijdens een ontmoeting met de pers.

"Natuurlijk ben ik daarvoor in!" knikte ze meteen. "Toen ik het script van Avengers II kreeg, zat ik echt de pagina's te scannen wanneer ik weer in beeld kwam. Maar ik denk dat er genoeg ruimte is om haar nog verder uit te diepen." In de tweede Avengers-film krijgen de kijkers een glimp te zien van het verleden van de mysterieuze Black Widow. "Ze heeft een heleboel ellende meegemaakt in haar leven. En ze is eindelijk op het punt beland dat ze haar eigen keuzes kan maken."

De dertigjarige ster behandelt een rol in een actiefilm niet anders dan haar rollen in 'gewone' films. "Ik ben niet iemand die in hokjes denkt. Er vragen ook mensen of het bijzonder is om een sterke vrouw te spelen in een mannenuniversum als dat van de Avengers. Maar daar sta ik niet bij stil als ik een rol kies. Ik zoek een sterke rol als actrice, niet als vrouw." Dat mensen haar als rolmodel zien, is mooi meegenomen. "Mijn eigen grote voorbeeld vroeger was Patrick Swayze in Dirty Dancing."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren