logo songteksten.net

Sherri Shepherd moeder van draagmoederbaby

(Novum) - LOS ANGELES - Sherri Shepherd is wettelijk gezien de moeder van de baby die vorig jaar augustus werd geboren via een draagmoeder. Dat heeft een rechter bepaald nadat Sherri's ex Lamar Sally een rechtszaak was begonnen om dit vast te leggen.

De presentatrice van talkshow The View en Lamar hadden samen besloten een baby te krijgen met de hulp van een draagmoeder, toen ze nog een stel waren. Toen de draagmoeder eenmaal zwanger was besloot Sherri dat ze toch geen moeder wilde worden van het kind, dat biologisch gezien alleen van Lamar en een eiceldonor is. Ze zou geloven dat Lamar van het begin af aan van plan was het kind alleen op te voeden met enkel financiƫle hulp van haar.

Nu wordt Sherri's naam alsnog toegevoegd aan de geboorteakte. Volgens een advocaat diende een video waarop te zien is hoe Sherri enthousiast is over de aanstaande baby als belangrijk bewijsstuk. Het is niet duidelijk of er nu nog een rechtszaak om alimentatie volgt. "Ik ben blij dat het voorbij is", zei Lamar tegen People na de uitspraak . "Nu kan ik terug naar huis om voor mijn zoon te zorgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren