logo songteksten.net

Marco Borsato onthult Marco Borsato

(Novum) - AMSTERDAM - Marco Borsato stond donderdag oog in oog met zijn nieuwe wassen beeld bij Madame Tussauds. Het beeld dat hij zelf mocht onthullen is zijn tweede in zijn muzikale carrière. Het nieuwe beeld van Marco staat naast Adele en Lady Gaga. Op Twitter omschrijft Marco zijn evenbeeld als 'beeldschoon'.

Marco had in januari zijn eerste poseersessie voor het beeld. Hij liet meer dan vijfhonderd lichaamsmaten opmeten en honderden foto's maken. De kleding die Marco voor het beeld gedoneerd heeft, heeft hij zelf gedragen. Voor de tweede poseersessie is hij naar de Tussauds Studio's in Londen geweest waar hij geposeerd heeft naast zijn beeld in klei.

"Het eerste beeld van Marco is gemaakt in 1997. Vorig jaar hebben we het moeilijke besluit moeten nemen om dit beeld, wat echt niet meer leek, uit de attractie te verwijderen. Het aantal aanvragen voor een nieuw beeld van Marco was zo groot dat hij in de top 10 van meest aangevraagde beelden verscheen", vertelt Annemiek Dolfin van Madame Tussauds. "Zijn 25-jarig jubileum en de vele verzoeken van onze bezoekers waren voor ons de reden hem te benaderen voor dit tweede beeld. Marco heeft hier net zo enthousiast aan meegewerkt als aan zijn eerste wassen beeld achttien jaar geleden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren