logo songteksten.net

Kris Humphries: sorry voor tweet over Bruce

(Novum) - LOS ANGELES - Kris Humphries heeft zijn excuses aangeboden voor een tweet die hij na het interview over de geslachtstransformatie van Bruce Jenner verstuurde. "Man, ben ik even blij dat ik daar op tijd weg was", twitterde de ex-man van Kim Kardashian.

Bruce, de stiefvader van Kim, bevestigde vrijdagavond in het ABC-programma 20/20 dat hij tegenwoordig als vrouw door het leven gaat. Tientallen celebrities, onder wie zijn beroemde familieleden, spraken via sociale media hun waardering uit voor de moedige opstelling van de voormalig olympisch kampioen tienkamp.

Kris hield het in eerste instantie bij een sneer. Zijn berichtje leidde tot meerdere furieuze reacties. De 30-jarige basketballer, die tussen augustus 2011 en juni 2013 getrouwd was met Kim, werd onder andere uitgemaakt voor 'loser', uitschot' en 'idioot'. "Je bent van binnen dus net zo lelijk als van buiten", schreef iemand.

Zaterdag besloot Humphries zich te verontschuldigen voor zijn opmerking. "Ik heb Bruce altijd gesteund en zal dat altijd blijven doen", benadrukt hij op Twitter. "Ik zie nu in dat mijn bericht te vaag was en ik bied mijn oprechte excuses aan voor hoe dit op mensen over is gekomen. #FullySupportBruce."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren