logo songteksten.net

Astrid Joosten wil meer verdieping

(Novum) - AMSTERDAM - Astrid Joosten heeft een nieuwe documentaire gemaakt waarin ze bekende sterren vraagt naar Anne Frank. Aan het AD vertelt de presentatrice dat ze in de toekomst misschien meer documentaires wil maken. "Het is gaan kriebelen om dit naast mijn andere programma's te blijven doen."

Astrid vertelt de krant dat ze deze nieuwe stap ook beter bij haar leeftijd vindt passen. "Ik heb meer bagage, ben in balans. Meer verdieping is een natuurlijke stap", legt Joosten uit. Joosten maakte drie jaar geleden ook al een documentaire, over Nelson Mandela. Haar nieuwe document, De magie van het dagboek van Anne Frank, wordt woensdag op NPO1 uitgezonden. Hiervoor sprak Astrid met sterren als Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown en Gloria Estefan.

De presentatrice wil graag meer documentaires maken, 'maar niet meteen morgen'. "Mandela en Anne Frank waren steengoede ideeën en in de orde van grootte wil ik in alle rust iets bedenken." Astrid vertelt de krant ook dat het goed met haar goed, na de dood van haar man 2,5 jaar geleden. "Ik heb mijn draai gevonden en ben redelijk gelukkig. Het gaat boven verwachting."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren