logo songteksten.net

Jay Z: het gaat goed met Tidal

(Novum) - NEW YORK - Het gaat prima met Tidal, de digitale muziekdienst van Jay Z. Althans, dat laat de Tidal-baas zondagavond (Amerikaanse tijd) weten in een reeks tweets. Zijn bedrijf is er 'voor de lange termijn' en 'ze moeten de kans krijgen om te groeien'.

Tidal werd in maart gelanceerd door Jay Z, zijn vrouw Beyoncé en een hele reeks artiesten als Madonna, Chris Martin en Taylor Swift. De dienst keert naar eigen zeggen meer geld dan andere sites uit aan de artiesten van wie de nummers worden gedownload. Na een vliegende start lijkt het wat minder vlot te gaan met opmars van de dienst. Deze week werd bekend dat Tidal niet meer voorkomt in de lijst met de zevenhonderd meest gedownloade apps in de App Store van Apple.

Jay Z begon zijn reeks tweets met de mededeling dat 'Tidal het prima deed. We hebben al meer dan 770.000 leden. En we zijn pas minder dan een maand actief.' Daarna liet de Amerikaan weten dat de App Store ook niet in één dag gebouwd is en dat mensen dus geduld moeten hebben. In een hele reeks van berichtjes ging hij daarna in op alle pluspunten van 'zijn' dienst.

Tidal staat ook niet stil. zo blijkt uit een ander bericht van Jay Z op Twitter. "Mijn neef is net naar Nigeria verhuisd om nieuw talent te ontdekken. Tidal is een internationaal bedrijf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren