logo songteksten.net

School geïrriteerd over komst Justin Bieber

(Novum) - LOS ANGELES - Enkele middelbare scholieren hadden de tijd van hun leven toen Justin Bieber verscheen op hun schoolbal, maar de leiding van de school was minder blij. Dat meldt TMZ.

De zanger verscheen onaangekondigd op het feest van een middelbare school in Los Angeles, waar hij op de dansvloer een stel meiden vergezelde. "Justin Bieber, bedankt voor het beste bal ooit!", schreef één van de leerlingen na afloop op Twitter. De schoolleiding kijkt minder positief terug op de komst van de popster. "Zijn entourage werkte zich door de beveiliging van de school om op de dansvloer te komen", meldt een woordvoerder van het L.A. Unified School District.

Volgens de onderwijsbonzen bracht Bieber de veiligheid in gevaar en was er risico dat er duw- en trekpartijen zouden ontstaan. De woordvoerder van Bieber meldt dat niemand de zanger echter tegenhield en hij naar binnenkwam toen hij buiten leerlingen tegenkwam die hem naar binnen vroegen. "Het is jammer dat ze dit nu tot een negatief iets willen maken. Het was juist geweldig voor alle leerlingen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren