logo songteksten.net

Leven Lieke van Lexmond alles behalve in puin

(Novum) - AMSTERDAM - Lieke van Lexmond is vanaf dinsdag te zien in een nieuw seizoen van het RTL4-programma Mijn Leven in Puin. Door het programma én door de geboorte van haar zoontje Vik afgelopen september, is de presentatrice zelf een stuk georganiseerder dan voorheen.

In Mijn Leven in Puin helpt Van Lexmond mensen met een extreme verzamelwoede, mensen die volgens haar al veel eerder geholpen hadden moeten worden. "De les die ik hieruit trek, is dat we wat liefdevoller naar elkaar moeten zijn. Dat we eens binnen zouden moeten kijken bij de buurman die de gordijnen altijd dicht heeft omdat de spullen zich voor het raam opstapelen", stelt ze in het AD.

Zelf is Van Lexmond tegenwoordig ook een stuk opgeruimder, met name sinds de gezinsuitbreiding. "Toen ik op mezelf woonde, kon het me niet zo veel schelen als er iets bleef liggen, niemand had er last van. Maar met die kleine vind ik het fijn om het allemaal aan kant te hebben, en vooral schoon."

Ondanks haar drukke carrière, een verhuizing en het krijgen van een kind heeft Van Lexmond alles goed op een rijtje. "Druk? Valt wel mee. Het is qua draaien allemaal heel overzichtelijk en ik word goed gemanaged." Bovendien raakte ze in no time alle zwangerschapskilo's kwijt, zonder naar de sportschool te gaan. Allemaal een kwestie van gezond eten. "Ik wilde gewoon het allerbeste voor mijn kindje. Ik heb nog nooit zo'n gezonde tijd gehad als tijdens mijn zwangerschap. En door die borstvoeding was dat vetlaagje er zo weer af."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren