logo songteksten.net

Sam Smith annuleert tournee wegens bloeding

(Novum) - SYDNEY - Sam Smith heeft een bloeding op zijn stembanden. Daarom heeft de Britse singer-songwriter het restant van zijn Australische tournee inclusief een tv-optreden geannuleerd. Sam kreeg maandag in Sydney het doktersadvies het voorlopig rustig aan te doen.

"Ik ben heel erg bedroefd om mijn Australische fans te moeten melden dat ik mijn Australische toer moet annuleren'', schrijft Sam op Instagram. ''Ik heb mijn stembanden overbelast. In Sydney kreeg ik de diagnose dat ik een kleine bloeding op mijn stembanden heb. Ik moet van de artsen volledig rust nemen totdat mijn stembanden zijn hersteld, anders krijg ik op de lange termijn grote problemen. Het spijt me voor de mensen die al tickets hebben gekocht."

Smith begon zijn tournee zaterdag in Brisbane en trad maandag op in Sydney. Het tweede concert in Sydney is samen met optredens in Melbourne, Adelaide en Perth gecanceld. Sam Smith, die in Australië op 1 staat met zijn debuutalbum In the Lonely Hour, hoopt in december terug in Australië te zijn om de concerten in te halen. Het is volgens Billboard nog niet bekend of hij vanaf 7 mei wel door Azië kan toeren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren