logo songteksten.net

Ruud de Wild slaat uitzending radio 538 over

(Novum) - HILVERSUM - Ruud de Wild is dinsdag niet op de radio te horen. Hij heeft besloten om de uitzending van dinsdagmiddag over te slaan. "Vandaag niet op de radio. Morgen vertel ik waarom", laat hij op Twitter weten. Frank Dane vervangt hem.

De Wild is deze week begonnen aan zijn laatste reeks op de commerciële radiozender, waar hij van maandag tot donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen was. Zijn contract liep officieel nog tot augustus, maar begin april maakte hij bekend dat hij deze maand al zou stoppen. Zijn laatste show is donderdag.

"Ik ga na een lange tijd vastigheid en zekerheid in één keer naar niks. Daar moet ik wel aan wennen ja. Loslaten is lastig", vertelde hij deze dinsdagochtend aan de Volkskrant. De radiomaker uit in de krant kritiek op Radio 538. "Het station is anders geworden, ik vind het minder stoer. Het scherpe randje is eraf aan het gaan. Maar wat mij vooral dwars heeft gezeten, is dat ik geen open gesprekken had met de leiding over de toekomst. Ik miste een plan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren