logo songteksten.net

Hilary Duff heeft eerste Tinder-date

(Novum) - LOS ANGELES - Hilary Duff heeft Tinder ontdekt. Ze zit sinds een paar dagen op de datingapp en heeft dinsdagavond al haar eerste afspraakje. Dat vertelde de 27-jarige actrice in het radioprogramma Valentine in the Morning, meldt E! Online.

Dat haar eerste date niet bekend is bij het publiek, vindt Hilary een uitkomst. "Dankzij Tinder kan ik eindelijk met een 'normaal' iemand afspreken." Hij is overigens niet de enige kaper op de kust. Hilary swipet er flink op los en heeft momenteel met een stuk over negen mannen contact via de datingapp. "Het is superverslavend", aldus Hilary.

Voor mannen die graag met haar uit willen heeft Hilary alvast een tip. "Iemand die een foto van zijn gespierde bovenlichaam deelt, krijgt van mij geen aandacht."

Hilary Duff heeft een zoontje van drie met haar ex Mike Comrie. Duff en Comrie trouwden in 2010 en gingen in januari 2013 uit elkaar. Even leek het erop dat de actrice en de voormalig ijshockeyprof hun huwelijk nog een tweede kans wilden geven, maar Hilary vroeg afgelopen februari alsnog de scheidingspapieren aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren