logo songteksten.net

Ook Afrojack bij 'gevecht van de eeuw'

(Novum) - LAS VEGAS - Veel sterren waren dit weekend getuige van de bokswedstrijd in Las Vegas tussen de Amerikaanse bokser Floyd Mayweather en de Filipijn Manny Pacquiao. Afrojack keek met Calvin Harris naar de wereldtitelwedstrijd die was aangekondigd als het gevecht van eeuw, zo meldt de dj op Instagram. Afrojack combineerde de bokswedstrijd met een optreden in Las Vegas.

De zaal zat vol met sport- en Hollywoodsterren zoals Michael Keaton, Robert De Niro, Ben Affleck, Mark Wahlberg, Michael Jordan en Magic Johnson. Paris Hilton, Justin Bieber, Nicki Minaj, Beyoncé en Jay Z werden er ook gespot.

"Wow geweldig om in die arena te zijn, wat een gevecht", liet Nick Jonas weten op Twitter. Ook andere sterren reageerden op Twitter op de match. "Beste gevecht ooit!!!", vond Kelly Osbourne. Jim Carrey was minder onder de indruk: "Grote teleurstelling in Vegas. Was dat een bokswedstrijd of Dancing With The Stars?", was zijn commentaar.

Bette Midler liet haar volgers weten dat ze haar avond anders besteed heeft. "Ik heb niet naar de wedstrijd gekeken", schreef ze. "Ik bleef laat op terwijl ik naar Stevie Wonder luisterde. Dat was net zo opwindend als het gevecht, kan ik je verzekeren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren