logo songteksten.net

'Kanye wil beveiliging tijdens Rome-reisje'

(Novum) - LOS ANGELES - Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian reizen binnenkort samen af naar Rome voor de opnames van Zoolander 2. Volgens RadarOnline is Kanye vastbesloten om in hetzelfde hotel te overnachten als waar John Kerry, minister van Buitenlandse Zaken, onlangs verbleef. Hij wil namelijk in een op en top beveiligde locatie overnachten.

"Kerry verbleef in het Baglioni hotel, dat ligt recht tegenover de Amerikaanse ambassade. Hij werd daar door het leger beveiligd. Kerry was daar voor een ontmoeting met de Israëlische premier Netanyahu, dus je kan je voorstellen dat de beveiliging daar op volle sterkte was", aldus de ingewijde. "En dat wil Kanye nu ook."

Volgens de ingewijde wil West dat er tijdens zijn verblijf net zo wordt uitgepakt. "Als hij met zijn vrouw en zijn dochter reist, kan hij behoorlijk paranoïde zijn." De bron verklapt de website ook dat Kanye regelmatig wordt bedreigd, daarom stelt hij zich waarschijnlijk ook zo op.

"Kanye wil dat er veel beveiliging is in de suite bovenin het hotel, net als op de hele verdieping daaronder", besluit de ingewijde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren