logo songteksten.net

Ex wil Tiger Woods terug

(Novum) - NEW YORK - Tiger Woods is sinds kort weer vrijgezel, maar als het aan zijn ex ligt komt daar snel verandering in. Rachel Uchitel ziet een hereniging met de topgolfer wel zitten, schrijft TMZ.

Rachel was jaren geleden een van de minaressen van de destijds getrouwde golfer. Aan zijn huwelijk kwam een einde toen zijn vrouw het vreemdgaan ontdekte. Rachel trouwde na de breuk met Woods, maar is inmiddels alweer gescheiden. Ze had de laatste tijd een relatie met honkbalspeler Bret Boone. Maar toen het nieuws over Woods naar buiten kwam, heeft ze die relatie verbroken. Aan vrienden zou ze hebben verteld dat Tiger welkom is bij haar. "Hij moet wel eerst excuses voor zijn gedrag aanbieden", zegt ze volgens de bron.

Skikampioene Lindsey Vonn (30) maakte dit weekend via Facebook bekend dat de relatie met Woods (39) voorbij is. "Na een samenzijn van bijna drie jaar hebben we samen besloten om uit elkaar te gaan", schreef Lindsey. "Ik zal onze herinneringen blijven koesteren. Helaas hebben we beiden een ongelooflijk hectisch bestaan. Daardoor worden we gedwongen om het grootste deel van onze tijd afzonderlijk van elkaar door te brengen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren