logo songteksten.net

'Will Poulter wordt clown in horrorfilm It'

(Novum) - BOULDER - Acteur Will Poulter is in gesprek met filmbedrijf New Line om de clown Pennywise te spelen in de nieuwe verfilming van het boek It van schrijver Stephen King. Dat schrijft Variety. Het feit dat King zelf het bericht op zijn Facebook-account deelt, doet vermoeden dat de gesprekken al in een gevorderd stadium verkeren.

It gaat over een slechte clown die kinderen laat verdwijnen. Een groep kinderen gaat de strijd met het monster aan. Het lijvige boek uit 1986 werd begin jaren negentig al eens verwerkt tot een miniserie. De aankomende film wordt opgeknipt in twee delen. Regisseur Cary Fukunaga is aangetrokken voor het project. Hij liet weten dat de films het verhaal uit het boek volgen, maar dan wel in een modern jasje.

In eerste instantie werd gezocht naar een oudere acteur, maar de 22-jarige Poulter past naar verluidt beter bij de film die de regisseur voor ogen heeft. De Britse Poulter is bekend van onder meer The Maze Runner en The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren