logo songteksten.net

Amal Clooney maakt debuut op Met Gala

(Novum) - NEW YORK - Amal Clooney verscheen maandagavond in New York in een rode galajurk op het Met Gala. Het was voor het eerst dat de advocate, die vorig jaar met acteur George Clooney trouwde, op het jaarlijkse feest van Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour was.

Naast Amal en haar beroemde echtgenoot liepen tientallen andere sterren over de rode loper van het New Yorkse Metropolian Museum Of Art, waar het gala elk jaar plaatsvindt. Veel beroemdheden trokken met hun outfit de aandacht naar hun hoofd - zo droeg Sarah Jessica Parker een gewaagde hoofdtooi, Anne Hathaway een goudkleurige jurk met capuchon en liet Katie Holmes een kersvers kort kapsel zien.

Daarnaast werden onder anderen Selena Gomez, Rosie Huntington-Whiteley, Ansel Elgort, Sofia Vergara, Neil Patrick Harris en Kim Kardashian gespot. Jennifer Lawrence, die dit jaar ook als gastvrouw optreedt, arriveerde als één van de eerste beroemdheden.

Het Met Gala wordt sinds 1971 georganiseerd en heet officieel het Costume Institute Gala. Het is een benefietgala voor het Costume Institute, waar het museum zijn modecollectie bewaart, en tegelijkertijd een openingsfeestje voor de jaarlijkse modetentoonstelling.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren