logo songteksten.net

Ex Travis Barker zet huis eindelijk te koop

(Novum) - LOS ANGELES - Shanna Moakler is nu pas bereid te vertrekken uit het huis dat ze deelde met haar voormalige echtgenoot Travis Barker. De ex-Miss USA en actrice woont zeven jaar na de scheiding van de Blink 182-muzikant nog altijd in de echtelijke woning, maar lijkt na een flinke aanvaring met Barker toe aan wat meer afstand.

Moakler en Barker, ook bekend van de MTV-realityserie Meet the Barkers, trouwden in 2004 en gingen in 2006 uit elkaar. De jaren daarna hadden zij een knipperlichtrelatie. Ze scheidden officieel in 2008, maar bleven deels samenwonen om te zorgen voor hun kinderen Landon en Alabama. Afgelopen december belde Moakler de politie met de mededeling dat Barker haar met de dood had bedreigd. De muzikant zei op zijn beurt dat zijn ex-vrouw had gedreigd haar vriend op hem af te sturen. De politie onderzocht de zaak, maar arresteerde het tweetal niet.

Nu staat het voormalige liefdesstulpje te koop voor 2,6 miljoen dollar (ruim 2,3 miljoen euro). Moakler zou een nieuw huis hebben laten bouwen en Barker heeft ook een andere woning.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren