logo songteksten.net

'Manager verwaarloost B.B. King'

(Novum) - LOS ANGELES - Familie en beroemde vrienden worden weggehouden bij B.B. King (89), beweert een kind van de muzikant. Het brein hierachter is manager Laverne Toney, aldus dochter Karen Williams. Daarom wil Williams door de rechter worden aangesteld als bewindvoerder van de bluesgitarist, meldt TMZ.

De familie mocht King van Toney vorige week niet komen halen nadat hij een kleine hartaanval had gekregen. De politie moest eraan te pas komen en nam de muzikant mee naar het ziekenhuis. Daar werd King onderzocht en vervolgens weer ontslagen.

Williams meent dat Toney haar vader verwaarloost. De manager zou een hulpverlener hebben ingeschakeld die zo dronken was dat hij in slaap viel, waarna B.B. viel en gewond raakte aan zijn gezicht. Ook zou Toney hem tandartsenzorg hebben geweigerd, omdat hij blut zou zijn.

De dochter van de artiest beweert dat papa King vorig jaar nog miljoenen dollars op zijn bankrekening had staan, maar dat dat geldbedrag in rap tempo slinkt. Toney zou hebben gezegd dat de dood nabij is voor B.B., maar toch mogen zijn familieleden en vrienden als Willie Nelson, Carlos Santana en Eric Clapton hem niet zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren