logo songteksten.net

Management Chris Brown ontkent mishandeling

(Novum) - LAS VEGAS - Het management van Chris Brown ontkent dat de zanger afgelopen weekeinde een man heeft geslagen bij een hotel in Las Vegas. Chris zou ten onrechte worden verdacht van mishandeling.

Volgens de politie van Las Vegas kreeg het slachtoffer ruzie tijdens een potje basketbal in het Palms Casino Resort, waarna hij door de 25-jarige artiest werd aangevallen. Toen hij zich probeerde te verdedigen, zou een andere man samen met Brown op hem in hebben geslagen.

Het slachtoffer ging zelf naar het ziekenhuis. Daar hij werd behandeld aan zijn verwondingen, die niet levensbedreigend waren. Niet veel later stond de man weer buiten. De agenten wilden met Brown over het incident praten, maar het lukte ze niet om met hem in contact te komen.

Browns management zegt dat er iets anders is gebeurd. "Hij had vrienden gevraagd om te komen basketballen. Opeens kwam er iemands langs die hij niet had uitgenodigd. Deze persoon was onhandelbaar en werd van het terrein verwijderd. Maar Chris had geen conflict met hem."

De politie heeft de zanger de keus gegeven een document te tekenen waarin hij belooft in de rechtbank te verschijnen, tot dusver zonder reactie. Chris is al vaker met justitie in aanraking gekomen, bijvoorbeeld nadat hij in 2009 zijn toenmalige vriendin Rihanna had mishandeld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren