logo songteksten.net

Kendall Jenner huilt om transformatie Bruce

(Novum) - LOS ANGELES - Kendall Jenner hield het tijdens een gesprek met haar vader Bruce over zijn transformatie tot vrouw niet droog. Het 19-jarige model moest even de kamer uitlopen om een zakdoekje te pakken, zo is te zien in een promotiefilmpje voor de realityserie rondom de familie.

"Hij is de meest geweldige persoon die ik ken", zei ze voor de camera. "Ik had me geen betere vader kunnen wensen." Eerder liet Kendall via Twitter al weten dat ze het erg moeilijk heeft met de geslachtsverandering van haar vader, maar dat ze hem hoe dan ook steunt. "Ik ben zo trots op je, pap. Je bent zo moedig. Mijn mooie held", schreef ze, nadat Bruce in een interview met Diane Sawyer bevestigde dat hij als vrouw leeft.

Op 17 en 18 mei wordt een tweedelige special van de realityshow Keeping Up With The Kardashians uitgezonden in de Verenigde Staten. Daarin is te zien hoe Bruce met zijn gezin praat over zijn leven als vrouw en hoe iedereen daarmee omgaat. In een eerder promotiefilmpje was al een huilende Kris te zien. "Ik heb herinneringen aan ons leven samen en soms lijkt het net of dat nooit bestaan heeft", zei de ex-vrouw van Bruce tegen haar dochter Kim Kardashian.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren