logo songteksten.net

Jagger en Wood nemen single op voor Nepal

(Novum) - LONDEN - Mick Jagger en Ronnie Wood van The Rolling Stones hebben samen met de Britse soulzangeres Beverley Knight een single opgenomen waarvan de volledige opbrengst naar Nepal gaat. Het nummer, Look Into Your Heart, is te downloaden via iTunes.

Het bedrag dat met Look Into Your Heart wordt ingezameld, is bestemd voor de slachtoffers van de zware aardbeving die Nepal eind april trof. Knight is de leadzangeres. Zij wordt ondersteund door Jagger en een koor van honderd mensen die geld hebben gedoneerd aan Save The Children, het goede doel dat de opbrengst in Nepal gaat verdelen. Wood speelt gitaar. Ook Pink Floyd-drummer Nick Mason heeft zijn medewerking verleend aan de single, maar dan als producer.

"De verschrikkelijke gebeurtenissen in Nepal laten nog maar eens zien hoe kwetsbaar onze medemens is bij natuurrampen", zegt Knight tegen Reuters. "Ik hoop dat de opbrengst van dit nummer kan worden gebruikt om huizen te repareren en levens opnieuw op te bouwen." Wood laat weten dat hij erg blij is om deel uit te maken van het project.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren