logo songteksten.net

Liam Gallagher haalt uit naar broer Noel

(Novum) - MANCHESTER - Een eventuele reünie van de band Oasis kan weer even in de koelkast. Liam Gallagher liet zich woensdag via Twitter uit over zijn 'geliefde' broer. "Ik zie dat Noel Katie Hopkins Gallagher weer uit zijn nek aan het lullen is. Ga anders even je SAXOFOON oppoetsen Ha ha LGX", twitterde hij.

Liam reageert hiermee op een recent interview van Noel met Rolling Stone. "Er werd vorige week een gerucht de wereld ingeslingerd dat we een herenakkoord hadden bereikt over de reünie van de band, maar dat gerucht komt van zijn mensen", zei Noel. "Het komt er altijd op neer dat ik iedereen moet teleurstellen als het erop aankomt. Mensen zeggen dan 'je breekt ieders hart'. Ik bedoel, what de fuck man?"

In maart twitterde Liam nog een foto van zichzelf met een kaartje voor een concert van Noel Gallaghers High Flying Birds. "Keeping it in the family...LG x", schreef hij erbij. Hierdoor kwamen de geruchten over een eventuele reünie van de Britse band weer op gang. Het interview met Noel zorgde ervoor dat dat gerucht naar het rijk der fabelen werd verwezen. Hij vindt dat Liam ten onrechte rondbazuint dat een reünie een optie is. "Hij is niet echt oprecht richting de fans van Oasis in de zin dat hij altijd de hoop levend houdt'', aldus Noel.

Mede door de tweet van Liam van woensdag lijkt de hoop van veel fans definitief in de prullenbak te kunnen. Met de verwijzing naar de saxofoon doelt hij op de band en de muziek van Noel van tegenwoordig. Hij vindt het maar weinig rock 'n roll uitstralen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren