logo songteksten.net

Malik en Tomlinson bekvechten op Twitter

(Novum) - LONDEN - Voormalig One Direction-bandlid Zayn Malik heeft het op Twitter aan de stok met zijn oud-collega Louis Tomlinson. De aanleiding lijkt een woordenwisseling tussen Louis en producer Naughty Boy te zijn.

Naughty Boy is de nieuwe muzikale partner van Zayn, die eind maart bekendmaakte dat hij uit 1D stapte, naar eigen zeggen omdat hij een normaal leven wilde. De producer twitterde woensdag een foto van de twee vrienden dat met een filtertje was bewerkt.

"Weet je nog toen je twaalf was en je het cool vond om die Mac-filtertjes te gebruiken voor je foto's? Blijkbaar vinden sommige mensen dat nog steeds, ha!", reageerde Louis. Naughty Boy liet dat niet over zijn kant gaan: "En sommige mensen kunnen niet zingen. Maar gelukkig bestaat er zoiets als autotune."

Tomlinson verweet Naughty Boy vervolgens dat hij meelift op het succes van Malik, met wie de zanger goed bevriend was. Zayn mengde zich na deze tweet ook in de discussie. "Weet je nog hoe jij vroeger een eigen leven had en geen nare opmerkingen over het mijne maakte?"

Naughty Boy heeft al vaker ruzie met Louis gehad. Toen duidelijk werd dat hij Zayn zou helpen bij het van de grond krijgen van een solocarrière, twitterde Louis dat de producer geen rekening met de fans van 1D hield. "Serieus, hoe oud ben jij? Word volwassen!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren