logo songteksten.net

Kylie Jenner geeft toe: lippen opgevuld

(Novum) - LOS ANGELES - Kylie Jenner heeft haar lippen laten opvullen met een tijdelijk product. Het jongste halfzusje van Kim Kardashian heeft de laatste tijd veelvuldig ontkend dat haar lippen onnatuurlijk zijn, maar vertelt in de aankomende aflevering van Keeping Up With The Kardashians dan toch de waarheid.

"Het is gewoon een onzekerheid van mij, en wat ik wilde doen", zegt Kylie voor de camera van de realityserie rondom haar familie. Ze legt ook uit waarom ze er niet direct eerlijk over is geweest, zo is te zien in een fragment dat E! News alvast online deelde. "Ik ben er niet klaar voor om er met verslaggevers over te praten. Ik wil het toegeven, maar mensen veroordelen me altijd zo snel, dus ik heb misschien wat om de waarheid heen gedraaid, maar ik heb niet gelogen."

Kylie vertelde de media eerder dat ze er op haar zeventiende nu eenmaal anders uitziet dan op haar veertiende. Ook zei ze dat haar lippen voller lijken door de make-up die ze gebruikt en door de manier waarop ze poseert voor selfies. "Grote lippen zijn cool", zei ze daarover tegen E! News eind vorig jaar. Begin vorig jaar ontkende een woordvoerder van de realityster tegenover Daily Mail glashard dat Kylie ooit opvullingen heeft gebruikt. Zelf schreef Kylie toen op Twitter: "De geruchten over plastische chirurgie doen me pijn en zijn eerlijk gezegd beledigend. In het geval iemand het is vergeten... ik ben 16."

Haar oudere zussen Kim en Khloé overtuigden Kylie ervan gewoon toe te geven dat ze tijdelijke vullingen in haar lippen heeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren