logo songteksten.net

Lindsay Lohan krijgt taakstraf weer niet af

(Novum) - LONDEN - Lindsay Lohan krijgt haar taakstraf opnieuw niet af, weet New York Post. De actrice heeft er pas 20 van de 125 uur die ze eind mei gewerkt moet hebben opzitten en riskeert daarom een celstraf.

Lindsay kreeg 240 uur taakstraf opgelegd nadat ze in 2013 gearresteerd werd voor roekeloos rijgedrag. In januari raffelde ze de werkuren vlak voor de deadline af, maar omdat de rechter niet alle gedeclareerde uren vertrouwde moest ze nog eens 125 uur doen. Aangezien Lindsay maximaal vier uur per dag mag declareren, lijkt het erop dat ze de deadline niet gaat halen.

Donderdag staat er een evaluatie van Lindsays proeftijd gepland. Advocaat Terry White van de stad Santa Monica is van plan te eisen dat haar proeftijd wordt ingetrokken, wat een celstraf zou betekenen. "Het lijkt er niet op dat ze het erg serieus neemt."

Lindsay woont momenteel in Londen en heeft toestemming haar taakstraf daar te doen bij de Britse vrijwilligersorganisatie Community Service Volunteers (CSV). Mocht haar proeftijd inderdaad worden ingetrokken, kan de actrice tijdens haar volgende bezoek aan de Verenigde Staten worden gearresteerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren