logo songteksten.net

Songfestival trekt Caro Emerald 'niet zo'

(Novum) - AMSTERDAM - Caro Emerald ziet zichzelf nog niet in de voetsporen treden van Trijntje Oosterhuis door mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. "Het trekt mij vooralsnog niet zo", vertelt ze aan tafel bij Humberto Tan.

"Ik zie het niet zo voor me, maar zeg nooit nooit", vervolgt de brunette die net haar nieuwe single genaamd Quicksand heeft uitgebracht. "Ik ben trouwens ook nog nooit hiervoor gevraagd", benadrukt Caro.

Tijdens Late Night zong Emerald voor het eerst live op tv haar nieuwe nummer. Hoe haar nieuwe muziek klinkt? "Ik wilde de sound graag verfrissen en wat meer elektronisch laten klinken", legt Caro uit. Fans hoeven overigens niet bang te zijn dat Caro haar klassiekers bij optredens niet meer zingt. "Ik vind het wel leuker om nieuwe nummers te spelen dan oude, maar ik speel ze echt nog."

Emerald vertrekt zaterdag naar Japan voor een aantal optredens. "Het is echt te gek", aldus een enthousiaste Caro. "Ik wilde daar al een tijdje heel graag heen. Het is een hele andere wereld, ik heb vooral in Europa opgetreden en ik wil ook graag verder weg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren