logo songteksten.net

Quinty Trustfull neemt afscheid van kijker

(Novum) - AMSTERDAM - Quinty Trustfull is zaterdagavond voor het laatst te zien in het RTL4-programma Eigen huis en tuin. "Dat is best gek", vertelt ze aan 100%NL.

"We hebben het al een tijdje geleden opgenomen", vertelt Quinty aan presentator Lex Gaarthuis. "Ik ben benieuwd, ik heb gehoord dat het heel leuk is geworden." Quinty neemt in de laatste aflevering persoonlijk afscheid van haar kijkers, dat mocht ze doen van RTL. "Ik heb het programma zeven jaar gemaakt, dus dan is het programma zo eigen geworden en we hebben een hele vaste groep met de kijkers. Het voelt echt alsof ze erbij horen, dus ik vond het ook wel netjes om de kijkers dan even toe te spreken."

Vrijdagavond hebben de cast en crew nog een eindfeest, vertelt Quinty. "Ik denk dat dat vooral voor mij pittig gaat worden. Ik heb gehoord dat ze filmpjes hebben gemaakt en speeches hebben, dus ik denk dat ik alleen maar ga huilen en gin tonics ga drinken."

Wie Quinty op gaat volgen? "Die is al wel bekend, maar dat is aan RTL om te gaan vertellen." Dj Lex Gaarthuis vraagt Trustfull of Yvonne Coldeweijer misschien haar opvolger is, maar daar wil Quinty niks over zeggen. "Ja, die is natuurlijk van Camping Life af, want dat gaat die Gaby nu doen. Ja, het zou kunnen. Ik weet het niet", zegt ze lachend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren