logo songteksten.net

Natasja Froger had last van bacterie

(Novum) - HILVERSUM - Natasja Froger lag vorige week in het ziekenhuis vanwege een bacteriële infectie. Dat vertelde de vrouw van René Froger vrijdagavond aan RTL Boulevard.

Natasja werd begin vorige week opgenomen in het ziekenhuis met buikklachten. Het was lange tijd niet duidelijk wat er precies aan de hand was met de presentatrice. ''Ze dachten eerst dat het een blaasontsteking was, maar al snel bleek dat het niet te zijn. Wat het dan wel was, wisten ze ook niet'', zegt Natasja over haar opname.

In de loop van de week kwam er gelukkig toch duidelijkheid. ''Na alle onderzoeken en kweekjes bleek het gewoon een beestje te zijn.'' Natasja had de afgelopen tijd veel gewerkt en was dan ook erg vermoeid. En dat was het moment dat de bacterie kon toeslaan, legt de presentatrice uit.

Het is nog steeds niet duidelijk waar Natasja de bacterie heeft opgepikt, maar gelukkig is de vrouw van Topper René er wel weer helemaal bovenop. ''Ik ben uitgeruster dan ooit'', lacht Natasja. ''Ik moest om de haverklap onderzoeken ondergaan, maar tussendoor kon ik gewoon slapen.''

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren