logo songteksten.net

Karin Bloemen wil meer op tv

(Novum) - AMSTERDAM - Karin Bloemen speelt eind mei voor de laatste keer haar show Witte Nar in Carré. Voor de tijd daarna heeft Karin al de nodige plannen. "Ik zou wel weer meer tv willen doen, dat blijft langer hangen dan theater", verklapt ze aan De Telegraaf.

Wat Karin dan precies voor ogen heeft? Aan de krant vertelt ze dat een rol in een comedy, zoiets als een Nederlands Absolutely Fabulous-drama, geschreven door Sara Kroos, een droom is. "Een groepje gekke, heel verschillende wijven. Bijvoorbeeld: Sara Kroos, Patty Brard, Irene Moors, Leona Philippo en ik. Met een dragqueen als MayDay erbij", aldus Karin. "En dan die mooie Patsy-zinnen uit je mond laten rollen. Zoals op keurige toon vragen: 'schat, waarom val je eigenlijk niet gewoon dood?'"

Naast haar show Witte Nar heeft de 54-jarige Bloemen zich onlangs beziggehouden met het geven van een online zangcursus, samen met Cor Bakker. Karin vertelt dat ze al heel lang de vraag kreeg of ze ook zangles gaf. "Mensen sturen mij bandjes op. Maar net als iedereen heb ik ook maar 24 uur in een dag. Dit is een uitkomst."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren