logo songteksten.net

Nieuwe film Terstall in première in De Balie

(Novum) - AMSTERDAM - Meet Me In Venice, de nieuwe film van regisseur Eddy Terstall, beleeft op zaterdag 13 juni zijn wereldpremière in Amsterdam. Het drama wordt dan voor het eerst vertoond in cultureel centrum De Balie, zo maakte distributeur Paradiso Films zaterdag bekend.

De cast en crew zijn bij de première aanwezig. Meet Me In Venice vertelt over een jonge Nederlandse vrouw die naar Venetië gaat om haar Italiaanse vader, die zij jarenlang niet heeft gezien, te ontmoeten. Samen besluiten zij met de oude Oriënt-express naar Istanboel te reizen om elkaar weer beter te leren kennen.

De Nederlandse hoofdrollen zijn voor Beppe Costa en Roberta Petzoldt. Costa is al jarenlang verbonden aan theatergroep Orkater en was te zien in Ja zuster nee zuster en Koning van Katoren. Petzoldt speelde eerder in twee andere films van Terstall, Sextet en Deal.

Het is de eerste film van Terstall in drie jaar tijd. De regisseur draaide de film op locatie in Italië, Slovenië en Turkije. Meet Me In Venice draait vanaf 2 juli in de Nederlandse bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren