logo songteksten.net

Heijmans en Hendrickx in film Frank Lammers

(Novum) - AMSTERDAM - Acteurs Maarten Heijmans en Monic Hendrickx zijn toegevoegd aan de cast van Of ik gek ben, het regiedebuut van Frank Lammers. Dat heeft producent IJswater Films zaterdag gemeld.

Eerder werd al gemeld dat Mike Weerts (Moeder ik wil bij de revue) de hoofdrol speelt van de jonge kunstenaar Benjamin, die tot zijn ongeloof in een tbs-kliniek belandt. Stap voor stap probeert de asociale narcist weer grip te krijgen op zijn leven.

Ook Matteo van der Grijn (Soldaat van Oranje) en Tibor Lukács spelen belangrijke rollen. Heijmans speelt één van de mede-patiënten in de tbs-kliniek, Hendrickx neemt de rol van de directrice voor haar rekening. Zij deelde eerder het doek met Lammers in het drama Het Zuiden van regisseur Martin Koolhoven.

De opnames van Of ik gek ben gaan binnenkort van start. Het is de eerste maal dat acteur Frank Lammers (Michiel de Ruyter, De Marathon) een film regisseert. Het is nog niet duidelijk wanneer Of ik gek ben in première gaat. Een deel van het project is gefinancierd door middel van crowdfunding.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren