logo songteksten.net

Politie spreekt Boyle aan op familieruzie

(Novum) - BLACKBURN - De Schotse politie heeft Susan Boyle vorig weekeinde verhoord over een familieruzie. De zangeres, die wereldberoemd werd door haar deelname aan Britain's Got Talent in 2009, zou een familielid hebben lastiggevallen.

Boyle stond volgens Mirror eerst bij het familielid op de stoep om te vragen waarom ze al een tijdje geen contact met haar had gezocht. Nadat de vrouw haar de deur had gewezen, belde de 54-jarige artieste haar herhaaldelijk op en stuurde ze ook een reeks nare berichtjes, reden voor de politie om een hartig woordje met Susan te wisselen. Het incident had verder geen gevolgen, want ze kwam er zonder officiƫle waarschuwing van af.

Een bron die dicht bij de zangeres staat, vertelt aan de Britse krant dat Susan teleurgesteld was in het familielid. "Ze had haar een bedrag met vier nullen gegeven en ze vond het jammer dat ze al een poosje niks van haar had gehoord." De politie verzocht Boyle vriendelijk te stoppen met bellen en sms'en. "Ze waren erg aardig en herinnerden haar eraan dat ze heel veel fantastische mensen in haar leven heeft."

Een andere ingewijde laat weten dat Boyle, die aan het syndroom van Asperger lijdt, het al vaker aan de stok heeft gehad met familieleden. "Het is geen geheim dat ze kampt met psychische problemen. Een van de aspecten van het syndroom van Asperger is dat ze niet om kan gaan met emotionele situaties. Die maken haar overstuur en leiden tot angstgevoelens. Ze heeft het momenteel niet zo druk en daardoor heeft ze veel tijd om na te denken."

"Susan wil niets liever dan een hechte band met haar familie, ze wil gewoon gelukkig zijn", vervolgt de insider. "Maar door haar stoornis reageert ze soms nogal overdreven. Het is goed dat de politie verder geen stappen onderneemt. Dat verdient ze niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren