logo songteksten.net

Kelly Rutherford wint zaak om kinderen

(Novum) - LOS ANGELES - Kelly Rutherford krijgt haar kinderen terug, meldt People. De rechter in Californië heeft besloten dat Hermes van 8 en Helena van 6, die bij hun vader in Monaco wonen, naar Los Angeles moeten komen.

De Gossip Girl-actrice is al sinds ze zwanger was van Helena in 2009 verwikkeld in een juridische strijd om het ouderlijk gezag van de twee kinderen. In 2012 nam haar ex Daniel Giersch hen mee naar Monaco, waar ze sindsdien wonen. Dat jaar werd het Amerikaanse visum van de Duitse zakenman ingetrokken. Een rechter besloot toen dat de kinderen om deze reden bij hem in Europa konden wonen en dat Kelly hen daar mocht opzoeken.

Tijdens een bezoek vorige week mocht Kelly hen naar eigen zeggen niet zien, tenzij ze hun Amerikaanse paspoorten aan een advocaat van Giersch overhandigde. Nu heeft de rechter besloten dat Kelly tijdelijk het volledige ouderlijk gezag toegewezen krijgt en dat zij de paspporten van de kinderen bij zich moet houden. Op 15 juni staat er een hoorzitting gepland waarbij Kelly, de kinderen en ook Giersch of en vertegenwoordiger aanwezig moeten zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren