logo songteksten.net

Sam Smith viert verjaardag van album

(Novum) - LONDEN - Precies een jaar geleden bracht Sam Smith zijn debuutalbum In The Lonely Hour uit. Via social media bedankt de Britse zanger al zijn fans die zijn plaat in het afgelopen jaar hebben gekocht.

"Ik wil iedereen bedanken die mij in het afgelopen jaar heeft gesteund. Jullie hebben ervoor gezorgd dat mijn dromen uit kunnen komen. Ik hou van jullie", aldus Sam. Op Instagram laat hij ook nog weten dat het behalve de verjaardag van zijn plaat dinsdag ook de dag is dat hij verhuist naar een nieuwe woning. "Mijn leven is zo veranderd in het afgelopen jaar."

Smith, die momenteel herstelt van een stembandoperatie, deelde maandag ook een bericht dat hij een jaar geleden online had gezet. "Hier is het eindelijk, mijn debuutalbum", schreef Sam een jaar geleden. "Ik hoop dat jullie gaan genieten van dit album en dat het jullie ook door heel wat 'stille uurtjes' sleept."

Smith won heel wat prijzen met The Lonely Hour. Zo werd hij dit jaar de grote winnaar van de Grammy Awards, hij mocht vier beeldjes mee naar huis nemen. Hij won de prijzen voor Beste nummer, Beste opname, Beste artiest en Beste vocale popalbum.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren