logo songteksten.net

Zayn Malik in jury X Factor is verzinsel

(Novum) - LONDEN - Zayn Malik maakt voor eens en altijd een einde aan de geruchtenstroom dat hij dit jaar plaatsneemt in de jury van X Factor. Een woordvoerder van de voormalige One Direction-zanger noemt het verhaal op de website van MTV een verzinsel.

Daily Star meldde onlangs dat Zayn kandidaat is om coach te worden in X Factor. Maar het lijkt erop dat hij de extra vrije tijd sinds zijn vertrek uit de boyband thuis in de keuken doorbrengt. ''Het is fijn om meer van hem te zien. We koken veel. Hij is een goede chef-kok", vertelt zijn verloofde Perrie Edwards in The Sun.

Ze onthulde eveneens dat haar carrière als zangeres van de meidengroep Little Mix voorlopig een huwelijk in de weg staat. "Zayn en ik willen het goed doen, dus zodra ik de tijd heb, beginnen we met de voorbereidingen", vertelt Perrie over haar trouwerij. "Ik betwijfel of dat deze zomer wordt", zegt ze.

Zayn Malik stapte eind maart uit de band. Hij liet weten dat hij het leven van een normale 22-jarige wilde leiden. One Direction gaat als viertal door. Hun nieuwe tournee begint volgende maand.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren