logo songteksten.net

Diana Ross regelt luxueuze trouwerij dochter

(Novum) - LOS ANGELES - Diana Ross gaat een vierdaags trouwfeest organiseren voor haar jongste dochter Chudney, die volgende maand in het huwelijk treed met Josh Faulkner. Dat meldt New York Daily News.

"Diana pakt uit met een vierdaags feest", vertelt een insider. "Het is één van die trouwerijen waarop er dag en nacht activiteiten gepland staan. Erg luxueus. Het wordt een viering vol eten, drank en muziek." Het trouwfestival begint op donderdag 18 juni in Hawaï met snorkelen, surfen, andere strandactiviteiten en een karaokefeest. De volgende dag is er een feest op een jacht en de trouwerij zelf is op zaterdag. Op zondag gaat het feestgezelschap weer naar het strand.

Het lijkt erop dat Diana Ross ervan houdt om grootse trouwfeesten te regelen voor haar kinderen. Vorig jaar was ze weddingplanner voor haar zoon Evan, die in september trouwde met Ashlee Simpson. Het is nog onzeker of die twee het feest van Chudney en Josh bij kunnen wonen; Ashlee is hoogzwanger en over een maand uitgerekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren