logo songteksten.net

Marjolijn Touw is gaan samenwonen

(Novum) - AMSTERDAM - Musicalactrice Marjolijn Touw (51) is twee jaar na haar scheiding gaan samenwonen met haar nieuwe liefde Roy. Aan Story vertelt ze dat ze wel als voorwaarde heeft gesteld dat ze een eigen ruimte in huis zou krijgen.

"Ik heb het lang tegengehouden'', zegt Marjolijn, die komend theaterseizoen als non te zien is in de komedie Nonsens. ''Ik ben destijds op mezelf gaan wonen voor de ruimte die ik als artiest echt nodig heb. Alleen dan kan ik mijn creativiteit optimaal ontwikkelen. Maar nu zijn we toch gaan samenwonen. Wij zijn zo gek op elkaar dat we geen dag zonder de ander kunnen. Maar ik had wel mijn bedenkingen. Want ik wilde niet dezelfde fout maken als tijdens mijn huwelijk. Ik wil echt dat deze relatie met Roy slaagt. Hij is de liefde van mijn leven."

Marjolijn en Roy gingen op zoek naar een ander onderkomen om aan de eis van Marjolijn tegemoet te komen. "Ik moet een kamer hebben waarin ik me kan terugtrekken. Waar ik me kan concentreren op een rol, waar ik teksten kan leren. Ik vind dat heel belangrijk. En het mooie van Roy is dat hij mij alles gunt. Hij geeft mij vleugels. Hij is al een baken voor me."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren