logo songteksten.net

'Bruce Jenner had relatie met een man'

(Novum) - LOS ANGELES - Bruce Jenner heeft een relatie gehad met een man. Dat meldt RadarOnline.

Journalist en producer Richard Lasko brengt het verhaal naar buiten. Aan RadarOnline vertelt hij dat een goede vriend van hem een affaire heeft gehad met Bruce voordat de voormalig tienkamper in 1991 met Kris Jenner trouwde. "Toen ik bij mijn vriend thuis was, heeft hij mij twee of drie foto's laten zien waar hij samen met Bruce op stond", aldus Lasko. "Ze hadden allebei alleen hun zwembroek aan, de foto's waren op het strand genomen."

De vriend heeft Lasko verteld dat hij en Bruce elkaar in Los Angeles hebben leren kennen. "Volgens mij was het geen one-night-stand en hadden ze echt een relatie", vervolgt de journalist. Volgens hem hebben zijn vriend en Bruce de relatie heel lang verborgen gehouden.

Jenner, die onlangs in een interview met Diane Sawyer voor het eerst openlijk sprak over zijn wens om als vrouw door het leven te gaan, heeft eerder verteld dat hij niet op mannen valt. "Ik ben geen homo. Voor zover ik weet, ben ik heteroseksueel", aldus Bruce. De vriend, waarvan RadarOnline de naam niet naar buiten brengt, wil niet reageren op de geruchten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren