logo songteksten.net

Bruce Jenner wil af van zaak dodelijk ongeluk

(Novum) - LOS ANGELES - Bruce Jenner vindt niet dat de stiefkinderen van het slachtoffer van het dodelijk auto-ongeluk waarbij hij in februari betrokken was het recht hebben schadevergoedingen te eisen. Hij vraagt de rechter daarom de zaak tegen hem te seponeren.

De 69-jarige Kim Howe kwam om het leven bij het ongeluk waarbij meerdere auto's betrokken waren. Keeping Up With The Kardashians-vader Bruce Jenner zou achter het stuur fouten hebben gemaakt, maar werd niet strafrechtelijk vervolgd. "Bruce Jenner is het eens met de aanklagers dat het auto-ongeluk een verschrikkelijke tragedie was", zo staat in het verzoek aan de rechter omschreven volgens Amerikaanse media.

Maar de twee stiefkinderen van 60 en 57 jaar hadden volgens eerdere berichten geen contact meer met Howe en zijn bovendien financieel succesvol. Jenner vindt het daarom onterecht dat de twee nu geld van hem willen. "Ze hebben het goed en zijn financieel onafhankelijk. Ze waren niet afhankelijk van hun stiefmoeder wat betreft eten, kleding, onderdak of welke levensbehoeften dan ook."

In de aanklacht tegen Jenner meldden de stiefkinderen dat ze wel degelijk contact hadden met Howe en dat ze afhankelijk waren van haar 'liefde, genegenheid, steun, gezelschap, financiƫle ondersteuning en meer'. Op 16 juni buigt de rechter zich over de zaak middels een verhoor.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren