logo songteksten.net

Gordon leeft mee met Gerard Joling

(Novum) - BLARICUM - Gordon leeft erg mee met zijn tv-vriend Gerard Joling, die dinsdagmiddag een 91-jarige vrouw heeft aangereden in Aalsmeer. "Mijn hart gaat uit naar mijn collega Gerard Joling die op dit moment een vreselijke tijd door moet maken", schrijft Gordon op zijn Facebookpagina.

Gordon en Joling maakten samen RTL-programma's met en voor ouderen, zoals Geer en Goor: Waarheen, Waarvoor? en Geer en Goor, Effe geen cent te makken. "Wat erg als zoiets gebeurt en helemaal als je weet dat wij ons zo hebben ingezet voor de ouderen in Nederland."

Gordon hoopt voor het slachtoffer dat ze snel van haar botbreuken herstelt. "Voor die mevrouw in kwestie is zoiets verschrikkelijk en om op zo'n hoge leeftijd zo'n ongeluk mee te moeten maken is afschuwelijk. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat deze lieve oude dame voorspoedig herstelt, dat Gerard zich gesterkt weet door het feit dat we allemaal weten dat dit nooit zijn bedoeling is geweest om op deze manier betrokken te zijn bij zoiets vreselijks. Sterkte lieve Geer."

Gerard Joling is compleet ondersteboven van het ongeluk. "Ik ben enorm aangeslagen en heb vannacht geen oog dichtgedaan. Ik vind het vreselijk voor die mevrouw en haar familie", zegt Gerard, die vrijdag, zaterdag en zondag opnieuw met de Toppers in de ArenA in Amsterdam staat. Collega's René Froger en Jeroen van der Boom geven aan in gedachte bij de gewonde vrouw te zijn en steunen Gerard zo veel mogelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren