logo songteksten.net

Geschil over kinderen van Affleck en Garner

(Novum) - LOS ANGELES - Ben Affleck en Jennifer Garner maken ruzie over de kinderen, wat tot een huwelijkscrisis heeft geleid. Een bron van RadarOnline weet dat de eerste barsten in het huwelijk ontstonden toen de twee een meningsverschil kregen over hun school.

"Jen ging door het lint, Ben vond dat Jen overdreven reageerde. Dat leidde tot grote verdeeldheid. Ben voelt zich niet gesteund en vice versa. Zijn vrienden hebben hem aangeraden zijn vrouw te steunen, maar Jen vindt dat hij haar laat bungelen."

Terwijl de spanning opliep, heeft de 42-jarige Ben Affleck volgens de bron de handdoek in de ring gegooid. "Hij is niet naar haar teruggegaan om haar gekwetste gevoelens weg te nemen. Het is net alsof het hem niet kan schelen. Ben houdt niet van drama, dus mijdt hij de confrontatie."

Ben en Jennifer hebben samen drie kinderen: Violet (9), Seraphina (6) en Sam (3). Jennifer Garner is momenteel in Montreal waar ze in de zomermaanden de film Nine Lives opneemt. De kinderen zijn waarschijnlijk bij haar. Volgens een ingewijde kan dit een permanente situatie worden. ''Jen gaat voor het volledige ouderlijke gezag."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren