logo songteksten.net

Boer Tom in Eigen huis en tuin

(Novum) - HILVERSUM - Boer Tom gaat aan de slag voor RTL. Tom Groot, die bekend werd door het populaire programma Boer zoekt vrouw, gaat het team van Eigen huis en tuin versterken, zo heeft de zender donderdag bekendgemaakt.

Tom pakt in het nieuwe seizoen samen met tuinman Lodewijk Hoekstra alle tuingerelateerde klussen aan in het programma. En dit is niet de enige nieuwe naam voor Eigen huis en tuin. Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Froukje de Both en Evelyn Struijk, zij nemen het stokje over van Quinty Trustfull. Klusman Thomas Verhoef krijgt ook gezelschap, en wel van Martine Both.

Boer Tom laat weten dat het nooit zijn ambitie is geweest om 'iets voor televisie' te doen, 'maar toen RTL mij benaderde voor het programma 'Eigen Huis & Tuin' voelde dat meteen goed'. "Toen bleek dat ik dit programma met mijn eigen bedrijf kan combineren gaf dat de doorslag. Ik vind het waanzinnig leuk om samen met dit team een nieuw avontuur aan te gaan bij RTL. Ik heb er enorm veel zin in en hoop mijn ervaring op het gebied van tuinieren en mijn kennis over - en liefde voor de tulpen op een leuke manier met de kijker te delen", aldus Tom.

Afgelopen weekend was Quinty Trustfull voor het laatst te zien als presentatrice van Eigen huis en tuin. Dit deed zij zeven seizoenen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren