logo songteksten.net

'Bobby houdt dochter Bobbi in leven'

(Novum) - LOS ANGELES - Bobby Brown is absoluut niet van plan om zijn dochter Bobbi Kristina van de beademing te halen. Dat vertelt een bron binnen de familie aan People.

Verschillende Amerikaanse websites meldden onlangs dat Bobby erover nadacht om de beademing van zijn dochter stop te zetten. "Geloof die verhalen niet", aldus de ingewijde. "Bobby zal zijn dochter nooit van de beademing halen, dat denk ik echt. Zolang er een kans is dat ze er bovenop komt, zal hij dit niet doen. Ook al is de kans een procent of 0,1 procent."

Volgens de insider heeft Bobby de berichten over zijn 22-jarige dochter ook gelezen. "Hij vindt het heel vervelend. Het lijkt voor hem net alsof mensen wachten op het moment dat Bobbi komt te overlijden."

Bobbi Kristina, dochter van Whitney Houston, ligt al een tijdje in een kliniek, daar werd ze in maart gebracht nadat ze bijna twee maanden in het ziekenhuis had gelegen. Eind januari werd ze bewusteloos in een badkuip aangetroffen. Aan haar situatie zou in de afgelopen maanden niet veel zijn veranderd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren