logo songteksten.net

Mariah Carey: American Idol is saai en nep

(Novum) - SYDNEY - Mariah Carey zou voor geen goud nog eens in de jury van American Idol gaan zitten. In een interview met het Australische radioprogramma Kyle and Jackie O kraakt ze de talentenshow volledig af.

"Dat was de verschrikkelijkste ervaring van mijn leven", zegt de popster als haar gevraagd wordt naar haar ervaring als jurylid in 2013. "Het was saai en nep. Je moet dingen verzinnen om tegen mensen te zeggen. De helft van de tijd waren de optredens goed en dan zit je daar alleen te zeggen: 'Het was goed!'"

De ervaring werd vooral vergald door een venijnige ruzie met collega-jurylid Nicki Minaj die een tijd lang de tabloids domineerde. Ze geeft ook de makers van het programma de schuld voor het eindeloze moddergooien met Minaj achter de jurytafel. "Ik denk niet dat ze enige intentie hadden om het ons naar de zin te maken gedurende de show. Twee vrouwen tegen elkaar opzetten is niet cool. Het had over de deelnemers moeten gaan en niet over een niet bestaande vete die steeds ridiculer werd."

Het is niet voor het eerst dat Carey haar slechte ervaringen met American Idol deelt. In 2013 zei ze ook dat ze haar werk als jurylid haatte: "Het was alsof ik elke dag naar mijn werk ging in de hel met Satan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren