logo songteksten.net

Chris Brown betreurt eigen gedrag

(Novum) - LOS ANGELES - Chris Brown haatte zichzelf soms als hij in de spiegel keek. Via Instagram laat hij weten dat hij zijn wangedrag in het verleden betreurt.

"Ik dacht altijd dat ik het concept van de liefde begreep", zo begint de zanger zijn spijtbetuiging. "Maar faam en geld kunnen daarbij dwarszitten. Ik gedroeg me soms als een hond." Brown kwam regelmatig in het nieuws vanwege geweldsincidenten, zo werd hij veroordeeld voor het slaan van zijn ex Rihanna. "Ik kan zeggen dat mijn gedrag heeft bijgedragen aan mijn slechte karma. Ik was jaloers, boos en dominant. Er waren tijden dat ik in de spiegel keek en mezelf haatte."

Voor bezinning keerde Brown zich tot god. "Hij heeft me zoveel gegeven en ik heb het gevoel dat ik veel van zijn giften heb verspild vanwege mijn impulsieve persoonlijkheid." Zijn gedrag betekende niet dat hij een hekel aan iedereen heeft, verzekert hij. "Ik zie het goede in de mensen, ook als ze dat zelf niet zien. Ik hou vaak meer van anderen dan van mezelf. Alles wat je aan het oppervlak ziet is niet representatief voor mijn binnenkant."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren