logo songteksten.net

Galjaard blij met terugkeer Beau bij RTL

(Novum) - AMSTERDAM - Programmadirecteur Erland Galjaard is blij dat presentator Beau van Erven Dorens weer voor 'zijn' RTL 4 gaat werken. "Ik heb altijd gezegd en gehoopt dat Beau terug zou keren naar RTL. Hij is een zeer ervaren en getalenteerde presentator, die met zijn unieke toon, durf en jongensachtige nieuwsgierigheid veel kan toevoegen aan onze zenders."

Na vijf jaar afwezigheid keert Beau van Erven Dorens dit najaar terug bij RTL, vertelde hij donderdag bij RTL Late Night. Beau heeft een contract voor drie jaar getekend en is vanaf dit najaar te zien met het programma Real Men. In deze zesdelige serie gaat een groep van vijf stoere mannen de ultieme uitdaging aan om hun gezondheid te verbeteren en fitter te worden.

Beau van Erven Dorens over zijn comeback: "Ik ben heel blij dat ik weer aan de slag ga bij RTL, de zender waar ik ooit ben begonnen en veel historie mee heb. Ik verheug me er zeer op om mij volledig te storten op de leuke, uitdagende en mooie programma's die ik mag presenteren en maken."

Vanaf 2001 was Beau anchorman van RTL Boulevard. Daarnaast was hij ook te zien als presentator van Dancing With The Stars, Deal or No Deal, Ik Hou Van Holland en Het Zesde Zintuig. In augustus 2009 maakte Beau de overstap naar SBS waar hij onder meer Shownieuws presenteerde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren