logo songteksten.net

Boer Tom uit BZV heeft vriendin

(Novum) - HILVERSUM - Deelnemer Tom uit Boer zoekt vrouw heeft een nieuwe liefde. Dat valt te lezen op de site van het datingprogramma van Yvon Jaspers.

Tijdens Boer zoekt vrouw leek het of Tom het geluk had gevonden bij Rimke, maar die relatie raakte al snel uit. Inmiddels is Tom gelukkig met Marieke, een blondine die hij een paar maanden geleden ontmoette op een feest. Daar sloeg de vonk tussen hen over. Sinds Koningsdag zijn ze aan het daten.

"Het kwam heel onverwachts en we zijn er echt door overvallen, maar we zijn zo blij met elkaar! Ik ben superblij'', zegt Tom. "Sommige meiden hebben een paar eigenschappen waar ik naar op zoek was, maar Marieke heeft gewoon alles. Op een schaal van 0 tot 10, is zij een dikke 10.''

De twee hebben het leuk, maar er is ook ruimte voor serieuze gesprekken. "Dat heb ik echt aan Boer zoekt vrouw te danken. Ik ben door het programma een stuk opener geworden en ik praat makkelijker over mijn gevoelens. Daardoor kan ik nu vol voor Marieke gaan. Daar ben ik het programma erg dankbaar voor", zegt de boer.

Marieke vindt het niet altijd even fijn dat haar vriend bekend is van BZV. "Ik ben hartstikke verliefd, maar ik had het lekkerder gevonden als hij gewoon Tom was geweest in plaats van boer Tom. Het is wel even wennen, alle aandacht die hij krijgt. En dan zijn we er nog niet eens echt samen op uit geweest."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren