logo songteksten.net

Kanye West bij diploma-uitreiking

(Novum) - LOS ANGELES - Kanye West was vrijdagavond aanwezig bij de diploma-uitreiking van studenten van de prestigieuze mode-academie Trade Tech College in Los Angeles. De man van Kim Kardashian zat op de eerste rij toen de studenten hun afstudeerprojecten lieten zien.

West hield ook een toespraak, een filmpje ervan staat op de website van TMZ. "Het is een harde wereld waar jullie nu in terechtkomen. Maak je op voor politieke besluitvorming, slechte bazen en ongemotiveerde werknemers", aldus Kanye. De rapper drukt de studenten ook het volgende op hart: "Weet dat als je de beste bent, je dan ook de meeste kritiek krijgt".

West vertelt de studenten dat het voor hem als 'succesvol muzikant' ook niet makkelijk was om de overstap naar mode-ontwerper te maken. "Mensen proberen je altijd in een hokje te stoppen", aldus de artiest. "Ik voel me vereerd om steeds nieuw talent van dichtbij te mogen zien, talenten die vechten voor een plekje in deze maatschappij."

Na afloop vertelde Kanye aan een cameraman van TMZ dat hij het heel inspirerend vond om de collecties van de studenten te zien. Voor Kanye was de school bekend terrein, hij heeft er namelijk vrijwilligerswerk gedaan om aan zijn taakstraf te voldoen. Deze kreeg hij opgelegd nadat hij een fotograaf op het vliegveld van Los Angeles had aangevallen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren