logo songteksten.net

Enrique Iglesias geopereerd aan zijn vingers

(Novum) - LOS ANGELES - Enrique Iglesias gaat maandag onder het mes. De Spaanse zanger wordt geopereerd aan zijn vingertoppen die hij verwondde aan een drone tijdens een concert in Mexico.

Zijn agent liet maandag op Instagram weten dat Enrique maandag plastische chirurgie aan zijn hand ondergaat in Los Angeles. Hij hervat zoals gepland zijn Sex And Love Tour op 3 juli in Mexico Stad.

Op zijn website bedankt Enrique zijn meelevende fans. Die plaatsten maandag op sociale media massaal foto's van hun eigen handen waarop ze boodschappen voor Enrique hadden geschreven. ''Enrique krijgt de hulp die hij nodig heeft. Hopelijk komt alles weer goed", meldt de crew van Enrique op zijn officiƫle website. ''We houden jullie op de hoogte en waarderen jullie beste beste wensen en gebeden."

Enrique greep in het weekend tijdens een optreden in Tijuana naar een drone die opnames van zijn concert maakte. Op foto's van het concert is te zien dat het witte shirt van Enrique onder het bloed zat. Achter de coulissen kreeg hij verband om zijn vingers gewikkeld. Hij maakte zijn concert af en ging daarna snel naar Los Angeles om zich te laten behandelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren