logo songteksten.net

Joëlle en Waylon stonden anders in het leven

(Novum) - AMSTERDAM - Zanger Waylon en Joëlle Witschge zijn uit elkaar gegaan omdat ze erachter kwamen dat ze 'andere ideeën over het leven' hadden. Dat zegt de dochter van oud-voetballer Richard Witschge in de nieuwste editie van Grazia, die woensdag in de schappen ligt.

Begin mei werd bekend dat de relatie van Waylon en Joëlle na ruim een jaar op de klippen was gelopen. "Het was vanaf het begin af aan duidelijk dat we totaal verschillend zijn", vertelt het model. De twee hebben geprobeerd elkaar daarin te vinden. "Maar je leert elkaar steeds beter kennen, zeker als je gaat samenwonen, en dan blijkt steeds meer dat je andere ideeën over het leven hebt. Op een gegeven moment is dat niet meer te verenigen en moet ieder zijn eigen weg gaan."

Joëlle heeft de breuk nog niet helemaal verwerkt. "Het is verdrietig om uit elkaar te gaan. Want je houdt van elkaar en hebt veel tijd met elkaar doorgebracht." Volgens de 23-jarige blondine is er 'niks heftigs' voorgevallen tussen haar en de 35-jarige artiest. "We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. We hebben het er allebei moeilijk mee, maar het is beter zo."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren